• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Biografie

Zangeres Daan

Daniëlla Vermeulen: "DANI VERMEULEN" komt uit Rotterdam. Zij begint reeds op jonge leeftijd  met zingen en volgt zangles bij o.a. Tony Damon, Bep Ogterop en Babette Labeij. Ze brengt een aantal solo singles uit, zingt in verschillende bandjes en heeft de hitsingle "Teddybear" met de meidengroep Exposure. Ook volgt ze acteerlessen bij o.a. De Trap, Ellen Rörhman, Hugo Metsers en Josja Hamann. Als beginnend actrice heeft ze gastrollen in o.a.; GTST, ONM, Goudkust, de Russen, Westenwind, Luifel & Luifel en speelt in een commercial van Neckermann.

Sinds een paar jaar schrijft ze samen met Danny Ferdinandus haar eigen liedjes en wordt zo singer/songwriter. Één van die liedjes is haar eerste single "Samen", geproduceerd door Manfred Jongenelis, die in maart 2013 uitkwam en door veel radiostations erg goed en succesvol werd ontvangen. Zo kreeg zij met dit liedje de “Oranje Kroon” op RTV Oranje, werd haar clip opgepikt door Sterren.nl van de TROS, was ze het meest gedraaide nummer in Belgie op dat moment en behaalde de 1e plek op de playlist van VBRO, stond in de top 10 bij HHF, in de top 30 bij RADIONL en was dit liedje o.a.; Alarmschijf, Tipplaat en Uitblinker van de week bij verschillende radiostations. 

Daarna maakte Dani nog de single "Jij", een zwoel lenteliedje dat je meenam naar verre stranden en blauwe zeeën en haar single “Dans met mij” waar zij de liefde mengde met een dipje lust. Ook deze singles liepen lekker mee in de verschillende tip en topparades. Voor deze laatste single tekende zij zelfs een platencontract met Ultimatedisk. 

Met "Dans met mij" nog vers in het geheugen, komt Dani nu met haar nieuwe najaarssingle getiteld: “Ben je klaar om met me mee te gaan”. Haar muziekmaatje Danny Ferdinandus, met wie zij haar vorige singles samen componeerde, stimuleerde haar om het dit keer helemaal alleen te doen. En dat deed ze! Ze bedacht niet alleen de tekst voor haar nieuwe "feel good" song maar ook de melodie, daarmee ging ze naar haar favoriete producer Manfred Jongenelis. In zijn studio arrangeerde en produceerde hij het liedje op zijn fantastische creatieve manier en natuurlijk speelde hij ook de live accordeon partij in op de single. Marcel Fisser ( beste zangers van Nederland) speelde de live gitaarpartij in waardoor het liedje een geweldige, beetje melancholische sfeer heeft gekregen. Het liedje neemt je mee terug naar die heerlijke zomer met zon, zee, strand en vakantieliefde of misschien ontmoet jij straks net als Dani in de clip, die leuke liefde als je lekker met vrienden gezellig wat gaat drinken bij je favoriete bar of restaurant en geniet van een gezellige avond. Hoe dan ook...Ben jij klaar om met Dani mee te gaan?!